maanantai 9. heinäkuuta 2018

Norja: Boulderit

Boulderointipäivä

Aamulla ajoimme rannalle nimeltä Uttakleiv. Tarkoituksena siis mennä bouldaamaan muutama reitti. Niinhän Juha tekikin. Minä en... En edes päässyt neloseksi merkattua reittiä ylös. Saatika edes alkuun! Ei yhtään painava olo! :D Reitit olivat kyllä upeilla paikoilla. Taas kerran, sanattomaksi vetää. Koko päivän meitä kiusasivat matalalla olevat pilvet...tai sumu. Urho vietti aamun autossa, rannalla vapaana seikkailevien mielipuolisten lampaiden takia. Hertta sai olla matkassa mukana, onhan hän nyt sentään prinsessa!

Tarkoituksena oli mennä myös surffaamaan Atlantille. No, sinne asti en päässyt, vaikkakin aika lähelle. Kävin tapaamassa tutustumaani paikallista kyseisellä rannalla ja totesin, että tulen jäätymään + ei ollut ilmeisesti mikään paras keli koko puuhaan. Tapasinpahan uusia tyyppejä, myös suomalaisia! Suomalaisia surffareita harvemmin näkee, joten saanko vetää nyt jonkun kohdan joltain listalta yli? Elämä vaikutti aika huolettomalta, pieni kateus jopa pääsi iskemään.   Kunnes muistin, missä itse olen ja mitä tekemässä :)
Illalla kävimme vielä toisella boulderipaikalla kiipeämässä. Sainpahan vähän oikeaa makua kiipeilystä tälle päivälle, 6A suoritettu vaikkakin seisomalähdöstä. Juha oon ehkä vähän kateellinen sulle, miten uskallat? Noista kun putoaa ja alla on metri kertaa alle metrin patja suojaamassa, niin ei voi kaikki jäsenet pysyä ehjänä. 
Tulipahan testattua. Siis ekaa kertaa bouldausta paljaan taivaan alla. Luulin, että en ole ihan mikään aloittelija enää, mutta väärässä taisin olla. Tämä on ihan oma lajinsa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti